Hallo allemaal!

Ik ga mij even voorstellen. Mijn naam is Wianda van der Veen. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in hartje Friesland.

Sinds ik 3 jaar oud ben ga ik al samen met mijn ouders elk jaar 2 weken op vakantie naar Texel. We hebben eerst jaren in een huisje gezeten bij de Slufter. Daarna werden de huisjes verkocht, gingen wij op zoek naar een camper en hebben we voor 1 jaar een ander plaatsje gevonden in Oosterend. Toen we onze eigen camper hadden aangeschaft, zijn we gaan zoeken naar een camping dicht bij het centrum. Deze hebben we gevonden in het mooiste plaatsje van Texel, genaamd De Koog. 

Sinds 2012 vertoeven wij in onze eigen camper in De Koog en kijken er elk jaar naar uit om weer terug te gaan naar Texel. De afgelopen 3 jaar gaat mijn vriend ook graag mee, en heb ik zijn hele familie ook al aangestoken met het Texelvirus! Ook zij gaan nu graag eens een dagje naar Texel!

Wat ik hier mee wil vertellen is  dat ik Texel gewoon het mooiste eiland vind om op vakantie te gaan en dat wil ik delen door middel van de I ❤ Texel foto gemaakt in Oudeschild, waar we natuurlijk vaak om een patatje gaan bij Veronica. I love Texel!

Groetjessss 

Deel dit verhaal op social media!
Onder de indruk van dit verhaal? Deel hem via

Volg ons via social media...

Like what you see?

Deel deze pagina via Social Media!